Як від дідуся рідні не ховали спиртні напої, та він все-одно після опівдня був трішечки п*яненький. Секрет свого оп*яніння дідусь розкрив своєму 25-літньому внуку. Виявляється у діда був чарівний водонепроникний секундомір на ланцюжку. Якщо о 12 годині дня секундомір ввімкнути і занурити в стакан з водою на 15 секунд, то вода в стакані перетвориться на вино. Якщо секундомір занурити в стакан з водою на 40 секунд, то вода стане горілкою. А якщо протримати секундомір в стакані 60 секунд, то вийде 200 грамів 60-градусної самогонки. Внук пообіцяв, що нікому не розкриє дідову таємницю.