Що можуть значити мільйони слів
Коли я бачив тво́ї очі
Збуло'ся те, про що і мріяти не міг, але хотів
Краса з тобою все-квітуча та незмінна, рідкісно жіноча
Все відбувалось так, як бу'ло вже колись
дивився я на тебе безперервно, бо хотів запам'ятати
І серце зупинилося, думки переплелись
Ти знаєш все- і далі буду я кохати
Це диво! Бо бувають у житті дива
І неймовірне часом може відбуватись
Є просто ти, є також я
Лишається надіятись, й всім серцем сподіватись....