Будь наполегливим тато говорить,
борись і невпинно ти йди до мети.
Навіть якщо тобі шлях загородять,
то краще візьми і його обійди.
Бачу зневірена з часом ти стала,
вірити більше не хочеш зовсім.
Я лиш скажу що ти так помилялась,
ми всі подібні , а я не такий.
Вміють любити лиш ті хто страждали,
кого розірвали вони на шматки.
В раз позабувши про що обітцяли,
з посмішкой вставили в спину ножі.
Час не лікує і зовсім не легше ,
ліки приносить людина твоя.
І обійнявши тебе кожен вечір,
Я лиш скажу :
Ми пройшли через все!