Є ти… і за дверима цей таємний світ,
Куди мені не можна було й кроку,
Хоч я тоді уже була нівроку…
Твій всесвіт… невідомий, чарівний…
Зустрів мене на розі рідних вулиць,
Дивився, цілував і не впізнав,
Мої долоні в мужні руки склав
І шепотів незрозумілі звуки…
Дивилась і сльози тримала,
Так довго чекала,
Крізь роки пройшло…
Тільки ти… ти мене не впізнав,
А мені все одно,
Ти мене не впізнав,
Але ж зараз я поряд с тобою…
Через роки ці ночі пам’ятаю,
Твій теплий подих і бажання смак,
І знову ти… крізь час… і знову так:
Ніщо мене від тебе не тримає…
Дорослий світ…. Нічого не змінилось,
Та тільки неначе в перший раз,
Моє ім’я ти не спитав… вже час,
Сама без тебе, ти не знав… не прикро…
Дивилась і сльози тримала,
Так довго чекала,
Крізь роки пройшло…
Тільки ти… ти мене не впізнав,
А мені все одно,
Ти мене не впізнав,
Але ж зараз я поряд с тобою…
Життя… таємна крихітка під серцем,
Я тричі різною тобі була,
Чужою жінкою, що всім дає тепла…
То я була!... нехай тобі озветься…
Дивилась і сльози тримала,
Так довго чекала,
Крізь роки пройшло…
Тільки ти… ти мене не впізнав,
А мені все одно,
Ти мене не впізнав,
Але ж зараз я поряд с тобою…
Ти мене не впізнав,
Я тебе пронесла крізь життя…