Хмари, хмари лиють воду.
Сиджу дивлюсь я на природу.
Раптом небо прояснилось-
Світло на мені відбилось.
Хороше так стало, тихо.
Я забула своє лихо.
Я забула сірий світ
і опалий вишні цвіт.
Я забула, як ридала,
Що любові мало мала.
Ти прийшов в моє життя,
Відкрив дорогу в майбуття.
Додав мені краси і волі,
Розбавив пензлем мою долю.
Полюбив мене, я знаю!!!!
Люби, бо я тебе кохаю.