Спочатку ти курив траву,
Щовечора із дурості.
І думав - лише раз живу!
Вернуся і до мудрості.
Сусід приніс тобі екстаз,
Сказав, що буде весело..
А зранку-ти...і унітаз.
Це кайф твій перекреслило.
А потім білий порошок,
таблетки по-приколу!
Послухай:Зупинись,дружок!
Бо дійдеш до уколу!
Ти глянь, що коїться навкруг-
Всі хворі, тупим станом.
Покинь оцей смертельний круг,
Бо станеш наркоманом.