посвячується мамі (яка на заробітках) на день народження
Неначе зоря у небі нічному,
Одна серед тисяч людей.
Вертайся, матусю, скоріше додому,
До своїх, до рідних дітей.
Так, знаю, ти хвора,
Тому не стою на своїм.
Лиш тільки благаю у Бога.
Щоб дав Він здоров'я тобі.
Мама, мамуня, мамуся-
Тобі бракувало цих слів.
Щоночі за тебе молюся
Й чекаю зустрічі в сні.
Тебе сьогодні привітаю
Від щирого серця і від душі.
Сили й терпіння тобі побажаю
Й коханою бути тобі завжди.