Не кохай ти мене - я не буду твоя...
Не тому, що не хочу,не можу...
Хоч завжди я з тобою і поряд була,
Завжди вірна й знайома напрочуд.
"Друзі, друзі!" - не вірив ніхто,
Я й сама сумнівалася часто...
Ти не мій, не твоя, і сміється душа,
Що ця доля не наша, не наша!
Не кохай ти мене, бо це не любов,
Її вигадав, може, даремно.
Я сьогодні твоя, завтра - подруга знов...
Ти пробач, та я знаю напевно.
Я так вдячна тобі, що відносин палких
Не відчула з тобою ніколи,
Ти не кидав мені гарних квітів до ніг,
Я ж не марила тільки тобою!
Не кохай ти мене - я не буду твоя...
Не тому, що не хочу,не можу...
Завжди буде з тобою мо́я душа,
Вічно вірна й знайома напрочуд...