З циклу "Школярики"
В дітсадок ходив я досі,
І до школи йду на осінь.
Є вже форма, черевики,-
В них я гарний і великий!
Та найкращий екземпляр -
Ранець! З ним я є школяр!
У замочках весь блискучих
Він яскравий і пахнючий!
Щоб усе було в порядку,
В ранці різні є шухлядки:
Зошит тут, а там - підручник,
Для пеналу місце зручне,
Олівцям, альбому, гумці
Є своя домівка в сумці,
Ну а збоку ще й маленька
Для цукерки є кишенька.
Все розглянув до щілинки.
А куди ж ховать оцінки?
2010.