Маленька кімнатка,
Маленькії вікна...
Життя без порядку -
Рожево-блакитне!
Маленька фортеця -
Куточок єдиний!
А серце так б'ється -
Тебе я покину...
Маленька фортеця...
І галас, і тиша,
І спокій, і сум -
Все бувало давно...
Маленька кімната
Для мене світліша
За царські палаци
Узяті разом!
Тебе я покину,
Маленький мій раю...
Вже інші фортеці
Сни будуть плекати...
Спасибі, рідненька,
За галас і тишу,
За все, що в дні смутку
Я зможу згадати!