вірші у лоні
подих гарячий, долоні
міцні руки твої
- холодні...
подих тобою...
очі зі щастям...
пахне весною...
в осінній казці...
серце до серця...
солодко, тихо...
осіннє небо
розіб*є лихо...
триматиму міцно,
до болю, до крику
просто (любити) не вмію
- шалено, дико...
безумно, нестямно,
повітря забракло...
в простОрі кохано...
мить- разом, все решта - однако...
10 жовтня 2010 року...