програма на сьогодні є.
специфіка давно стабільна.
Нічого знову не знайдеш
І не загубиш, бо ти знаєш,
Що все загублене - твоє,
а все, що знайдено, - те маєш.
І губиш ти лише себе…
В оману тягнеш лиш себе…
Бо більше жодного не вграєш.
(Суттєво перебільшений об’єм
І план робіт. Перераховано даремно
Халепу грошей. Навзаєм
Від вчених дурнів стало темно.
І притискаючись в таксі
гарячих лобом в піднебіння,
солоний дощик моросить
у скло, бризнувши на каміння. )
І по програмі я веду,
І по програмі їдуть МАЗи.
По звичці - прошкую в броду,
По звичці - закохалась в стрази…
І ззовні я. І всередині.
І світ тісний. І місця тьма.
Тремтять коліщатка в коліні,
І часу в них - уже катма.
Я шкодувала б, як зуміла,
Що я в суспільстві родилась,
Не через те, що вже осліпла,
А через те, що не здалась.