цілуй її вузлами
цілуй до переломів
усюди
де не будеш
зупинках,переходах
дорогах
чи перонах
візьми її до скону!
у бік,а там нікого
розтала з першим снігом...
цілуй, цілуй ЇЇ нестримно!
волосся обривай
енергію ривками
об тіло розбивай!
горобина,сміття,
імгла...
пустеля мрій
суха як океан
приємний вітер
камінням по обличчу
до кого йти ?
вона перемогла...