Привіт!Сказав і закохався,
Сказав люблю і захопився,
Сказав прощай і смерть настала,
Немає що сказати,настала темрява для мене,
Люблю,люблю тебе свобода,
І крик не допоможе,
Знайти тебе в ось цьому світі,
Та якже статись там могло,
Що загубилась на планеті ти,
Нестало,а було кохання вічне,
І тепер коли все скінчилось,
я знайшов тебе,
А ти була закохана у себе,
На все відповідала "НІ",
Або прощай...
І лиш тобі коли почула ці слова...
Люлю тебе як перший сніг,
Як промені отого сонця,
Як світ цей полюбив я,
Люблю,люблю тебе...
Присвячено:Ліліані Ільчук...