Я десь між струмом та божевіллям, хапаюсь пальцями за оголені дроти ілюзій,
що висять в забутих тунелях уяви
Від розпачу тану з кістками, залишаючи чорну проталину на снігу
Починаючи новий зошит, пишу сльозами крові- виходе нова чернетка, яка згорає швидше за нормальні життя
Заспокоївшись відчуваю присутність слизької безодні
Стіни поглинають її як голодну смерть, а холодне тіло закриває свідомість, заморожуючи пам*ять до кінцевого початку
Не витримуючи напруги,роблю хибний крок і вириваюсь назавжди...
Ти дивишся,а я лечу угору
(далі не буде)