Звичайний день, четверта пара,
Від інфекційних хвороб в голові вже запара,
Руки і ноги просто німіють,
Шлунок вуркоче, з голоду млію,
Очі злипаються, спати хочу,
Голова ще крутиться від вчорашньої ночі.
А до кінця ще ціла година,
Забери мене мамо! - просить дитина..
Викладачка собі щось там читає,
Якого хира вона викрикає?!
Знала б вона, як болить голова...
І нащо я вчора гуляти пішла?
Юля щось пише, сачкує Наташка,
Олюська всю пару сидить у Контактах,
Ірка пише і спить одночасно,
Олька дрімає на парті, їй класно.
І так кожна пара і день в нас минають,
Знову нас гульки до ранку чекають,
І таке то у нас життя студентське,
Активне, веселе і цікавеньке!!!