Розгадана історія твого життя.
Скривати більше вже нетреба,
Прості твої бажання,пусті слова.
Твої чомусь засмучені вуста,
Твої задумливі, блакитні очі.
На перший погляд складно все.
Ілюзія – доповнення бажанню.
Тут правила прості,
Ти робиш крок у відповідь зізнанню.
Даєш, не прагнучи вертанню.
Даруєш все, тобі не шкода слів.
Міняєш світ,міняєш звичний вітер.
Зриваєш цвіт, здіймаєш вгору.
Кружляєш вище хмар,
І опускаєш … просто вітер.