Я люблю весняні ранки:
Сонце ясно світить,
Вітер шепче на світанку,
Розквітають квіти.
Вийду в поле вранці-рано,
Побіжу у трави...
Аромати там духм'яні!
Скажу: "Богу слава!"
Назбираю у долоні
Срібної росини;
І впаде у серце промінь,
Висушить сльозини.
І почне душа співати,
Дзвінко, мелодійно,
Свого Бога прославляти,
За любов надійну!