У світі є прекрасного багато:
Синочка у садку колише мати,
Пливуть по небу білі кораблі,
І райдуга торкається землі.
У світі є прекрасного багато:
Сестра сестру шанує, а брат брата,
Зима снігами землю покриває,
Немов нечистоту її ховає.
У світі є прекрасного багато:
Цвітуть, неначе квіточки малята...
Повітря чисте, сонце угорі,
Земля росою вкрита на зорі.