Прийшла весна... Все ожива навколо,
Побігли лісом жваві струмені.
І хоч дерева мовчазні ще й голі,
Та вже надія розцвіла в мені.
Прийшла весна... І зазирнули знову
Зайчата сонячні до всіх осель,
Щоби роздати крапельки любові
Й зігріти змучені серця людей.
Прийшла весна і сонечком яскравим
До мене посміхнулася земля.
А серденько співає: "Богу слава!",
Йому підспівують ліси й поля.
Прийшла весна, як величава пані, -
Настала нині радісна пора! -
І висипала з хати вранці-рано
Її стрічати співом дітвора.