І нехай.
Я дякую Господу!
Бачу тебе,коли сплю.
Я дякую й тобі,
Що забула свою пихатість,
Принесла мені в забуття святу радість.
Моя мрія розстріляна під стіною,
Її засудили за втечу з тобою.
Ти не знаєш,не відаєш про мої почуття,
Я сиджу з розбитим лобом,
Заплаканий,замучений від каяття.
Я й дійсно осел,причому сліпий.
Ідіот,що тебе відпустив.