Я відчуваю поцілунок сонця,
Він теплий, ніжний і такий ласкавий...
Стиснув промінчик у своїй долонці
І на душі так добре й любо стало.
А серце знову співом зайнялося,
Та посміхнулось усміхом ясним!
І раптом десь у небеса знялося,
Полинуло у загадкові сни.
До сонечка я пригорнуся ближче,
І лід у грудях начебто розтанув,
Та й полетів до неба вище й вище,
В краї чудесні, ще мені незнані.
І все довкола ніби просвітліло, -
Перемінилося моє життя!
Бо щось нове до мене прилетіло:
Нові ідеї, смисли і буття!