Не важливо, де падають зорі
І про що нам сопілка говорить,
Де калина росте над рікою,
Головне, що ми друзі з тобою.
Не важливо вже майже нічого,
Навіть листя, що гладжу рукою.
Мені байдуже: ранок чи вечір.
Головне, що ти, друже, зі мною.
Головне – не світанок барвистий,
Не квітки, щойно вмиті росою.
Щирі очі заховані в листі,
Адже я зараз, друже, з тобою.