Над нами небо простяглося -
Прекрасні, чисті небеса...
Пташки співають стоголосо,
А на траві блищить роса.
Для всіх на небі сонце сяє,
І наші душі веселить,
Серця холодні зігріває,
Дарує радість кожну мить.
Весняний дощик поливає,
Щоби врожай родив що рік...
Це все Всевишній посилає
Для злих і добрих - для усіх.
То ж я вас, друзі, закликаю,
Прислухайтесь до слів моїх,
Давай полюбим, покохаєм
І друга й ворога - усіх.
Давайте жити в мирі будем,
Вже досить кровопролиття!
О, схаменіться, милі люди,
Нам Бог дав лиш одне життя!
Для чого ж людям марнувати
Життя на вчинки тільки злі,
А перед смертю жалкувати,
Що марно жив ти на землі?
Для чого кров, як річка, ллється,
Для чого так багато зла?
Так хочеться, щоб в кожнім серці
Краплинка щастя розцвіла!
Нехай не буде більше злоби,
А ненависть усіх мине;
І пастухи, і хлібороби,
Нехай з'єднаються в одне.
Ми всі народжені для щастя,
Добро чинити і любить,
Бо знають всі, що значно краще
В добрі ходить, ніж зло робить.
Нехай з'єднаються всі люди,
Любов розквітне між всіма;
Давайте жити з Богом будем,
Бо щастя іншого нема!