Ілист
...Незнаю, навіть, з чого почати...Без Вас, день проходить як рік...Ваші очі...вони сняться мені...Ваш дотик...Я так хочу відчути тепло ваших рук хоч би ще один раз. О якби доля усміхнулася, і мені пощастило б більше часу проводити з Вами...Напевне, не існує таких слів, які могли б хоч здаля натякнути про мої шалені почуття...до Вас.. Люблю...Ваша посмішка - ...я люблю її, я не можу без неї...Ви поглядом торкаєтесь до мого серця..Кохаю...Я не очікую взаємності, тому що знаю - ваше серце так само як і моє кохає, шалено ...але не мене...Я тільки в снах з Вами.. сни - це єдине моє щастя... Я живу кожним Вашим подихом, поглядом...Обожнюю...Цілую...Щиро ваш "Ангел"
ІІлист
Пишу тобі, щоб сказати, що кожної ночі ти мені снишся...Пробач, звичайно, що я так сміливо перейшла на "ти"...але так ти мені здаєшся трішечки ближчим....звичайно якщо ти не заперечуєш...
ІІІлист
Пробач мені...Я в жодному разі не хотіла тебе образити...Просто життя дуже непередбачуване... тому в мене завжи залишається надія, що можливо колись ти станеш прихильним до мене...
ІVлист
Я ж насправді зовсім не вмію писати гарно..Це тільки моя душа і серце говорять...Мої почуття..вони диктують мені слова,...моя любов...вона диктує мені думки про тебе....моє життя...воно наповнене змістом тільки задля тебе...