Твоя незаймана краса - дівоча справжня ,
як весняна роса, як літо раннє,
як океани і моря - велика незрівнянна ,
і як палаюча зоря - кричить сіянням ,
вона разюча як стріла - що серце ранить,
мов сонце освітляє небеса й до себе манить,
вона прекрасна як весна і лід від неї тане,
вона являється у снах , без неї жити перестану…