У невагомості зростає
І манить нас у інший світ
І заборон уже немає
Вкусить невидомий той плід
Краса й свобода нас плекають
Й дурманять голову усім
І за собою вже не маєм
Того прекрасного в душі
Самі себе ми убиваємо
Самі руйнуємо цей світ
Ми світ хотіли будувати
А варті того щоб вмирати
Кому яке до цього діло
Усі живуть одним лиш днем
Майбутнім вже ніхто не манить
Спокусу вже відчули всі
Подумай що у цьому світі
Тобі важливо а що ні
Подумай як ти будеш жити
Уже у завтрашньому дні