Комусь одне, комусь вже зовсім інше
Все ж кожному дано своє життя…
Тобі лиш вибирати ким будеш ти у світі
Багато є можливостей у нас
Навколо йдуть все тисячі обличчя ,
Но лиш з одним захочеш провести весь час
Навколо нас трапляються події..
Ти сам… ти вибирай та дій..
Роби що хочеш у цім світі …
Це все одно твоє лише життя…
Та пам’ятай три слова, що що всім привітно зичу
Роби, живи, кохай.. - ось що потрібно в світі!!!