Так довго йшли, так довго шлях долали
А кращого життя, усе ж ми не знайшли
Багато з нас пішло, багато повмирало
Але свободу ту, що нам всім обіцяли
Уже кінець, та все ж ми не знайшли
Не можу я пройти цю мить
І сил нема і віра вже згасає
І люди ті, що йшли, за мною вже не йдуть
Бо сит також у них немає, і віра вже згасає
Останній крик почують тут ці гори
Останній голос, сміх і подих…
Усе! Немає сил, стою я тут згасаю
Здаюся на поталу ворогам…