Кращий математик - це дійсний порядок речей,
він знає точне число Пі, а також всі таємниці золотої середини,
він вже давно переписав теорію ймовірностей,
і для людей приготував сотню нових задач, вигадує їх щогодини,
теореми для нього - сніданок мозку,
а аксіоми - це затверділа шкіра на п'ятах.
кращий математик хворіє безнадійним егоїзмом,
і в цьому його найбільший самообман,
порядок речей потребує уваги.
Порядок речей це дійсно щось більше, ніж випадковості.
І кожен з нас, увімкнувши свідомість, розуміє,
Що і він - частина числа Пі.
Найкращий математик - це, звісно, хаос.
Джерело вічних алко-ритмів
і носій алгоритму створення.
Вивільнення хаосу призводить до випробування
крайніх точок існуючих переконань і уявлень.
А його заспокоєння означає всього лиш амнезію.
Хаос - реальний творець всього сущого,
У своїй божественній упорядкованості,
поза межами уявлення людей, поза межами будь-якого поняття,
Він - Бог над Богами. Колайдер - його обручка.
Люди - знаки пунктуації у математиці Всесвіту.
Шаленіючи від безвиході, знаходять точку початку координат
Десь на рівні примітивних, створених порядком речей
Аксіом.
Любов. Свобода. Рівність. Нуль. На. Нуль.
Не ділиться.
Як і не ділиться жодна душа. Мій атом складається з мікрочастинок
Святих думок і грішних помислів,
та не одна церква не відпустить моїх провин,
А лише хаос.
The end.