Фаршировані орігамі риб’ячих голів
На долонях небесних полів
Архангела Гавриїла
Жевріють ліхтарі
Колонами серпневих вовків,
Викидаючи залишки фотосинтезу
У крохмалевий поріг
Закриваючи очі
Обезводненому монаху
Цитрусової пустелі,
Де ледь чутно крики
щомісячно згасаючих ліхтарів,
що
Наповнюються мовою прохолодних
органів та скрипок,
захищають мене
Від цілодобових контр-атак
Риб’ячих голів
Викидаючи залпи молитв у мертве мелодіями
Смерті повітря.