Моє cерце крається, коли я відчуваю,
як вона повільно роздягається і лягає голіруч
у тривку ванну,
наповнену вирізаними з чорного циліндра трояндами.
Це єдині квіти, які збагачують її тіло солодким нектаром
та надають йому привабливості.
Коли вона відкидається долі своєї ванни в важких метеостазах
та легких короткочасних оргазмах,
я відчуваю тепло її рук, тепло її плечей та обличчя.
Тоді вона мило всміхаючись пірнає на дно свого Чорного моря,
Тоді я люблю пестити її тіло, гріти її груди, наче величезна батарея
Дихати повітрям з її ребер
Спостерігати як вона нервується під час критичних днів,
та виганяє всіх геть.
Навіть мене.
Навіть домашніх собак та котів.
Я люблю спостерігати за рухами її ніг,
А вона за тим,
як моє серце крається, коли вона роздягається,
повільно лягаючи у свою ванну