Порожнечею не спустілі
І видаються не змарнілі,
Голубизною навіяні
Та весь час замріяні,
Завуальовані почуттями
Впевненістю та блакитними кольорами,
Гартують чуття та волю
Впевнено ідуть до бою,
Сповнені блакиттю небесних струмків,
Джерельцем осердя
є глибина очей твоїх….