Я прийшла милуватись старим піаніно,
Хоч насправді сидіти б слухняно повинна
У затемненій ніччю закритій кімнаті.
(Чимось схожій на погреб винний).
Я втекла, бо ввижався мені волохатий
Павучок на лівім коліні.
Я прийшла милуватись старим фортеп'яно
Й дослухатись до шепоту золота в склянках,
Мої очі шукали кураж тут і джаз!
Ось я тут, а музики всі сонні і п'яні...
Павучку, повертатись до Вас?
І - до біса усі фортеп'яни?!...