Ти-сонце, а я-земля.
Дуже палко кохаю тебе.
Ти зігріваєш теплом щодня
І також кохаєш мене.
Без тебе я зовсім не я.
І ти без мене не ти.
Я-доля твоя,
Ти-доля моя.
У світі є лише ми.
З очей твоїх вірші черпаю,
Словам твоїм вірю завжди.
Щовечора Бога благаю,
Щоб разом до смерті були.