Заради неї він у це життя прийшов.
Для неї написав він "Місячну сонату".
Хоч ноти,мов стібки, утворять шов,
Серця не зможуть поєднати.
У тому дійстві є звичайна таїна.
Він -геній, він _ мала дитина.
Вона, хоч поруч, та одна.Одна.
Все у житті його для неї є рутина.
Мелодію,що кроками спішить,
По стежці серця в "Місячну сонату"
Не зможе він коханій присвятить:
Для неї там його любові забагато.