...Як я сумую за тобою
Як самотньо мені без тебе
Я знову умиюсь сльозою
Ти в серці навіки у мене
Чи зустрінемось ми знову
Цього я не знаю
Але серцем чую мову твою
Бо ж тебе кохаю
Наче квітка хоче сонця
А людина раю
Як земля суха чекає дощик
Так і я тебе чекаю
Без тебе наче без повітря
Без тебе кожен вечір плачу
Без тебе гасне моє серце
Без тебе жити я не хочу
Мені так хороше як згадую тебе
Тебе одного більш нікого
Нахлине радість й біль мине
Де ж я зустріну ще такого
Я пам'ятаю те що ти сказав
Я всеодно сприйняля нас всерйоз
Навіщо ж почуття мой забрав
Й навіщо вимовив ADIOS
І що робить мені тепер
Коли згадала все що ти казав
Та ні від цього ще ніхто не вмер
І я не вмру але якби ж ти знав...