Я вкотре кажу тобі бувай, побачимось колись десь там на небі.
Чи то у пеклі, ти ж і сам не знаєш,де будеш і куди підеш сьогодні.
Вип’ємо?Давай..Міцного чаю плюс стіковий цукор з лимоном.
Все як ти любиш, а потім загубиш номер мого телефону.
Неважливо. Коли я впаду на ліжко згадаю лише посмішку
І та зникне у сутінках нічного міста… Замалювала.
Прокинулася зранку,а на екрані нуль вхідних.
До наступних вихідних…