Зайчик з посмішкою типового американця,
котрий харчується тільки в фаст-фудах
і їсть понадміру,
лущить насіння і б’є дітей пострадянського простору
він справжній гопник,
така собі альтернатива злого козака
закоханий у сонячне проміння на асфальті,
він малює сцени сексуального насилля,
і за це він пізніше сяде на десять років,
їсть тільки з ложки, як всі справжні мудаки
підтирає свою задницю по горизонталі
і нюхає вагіну Джастіна Бібера
справжній допотопний маргінальний *уй,
що не читає газет,
зовсім не цікавиться телебаченням
а тільки мастурбує та й маси турбує
своєю поведінкою
своїм настроєвим еквалайзером творить міні
революції,
влаштовує курс молодого педагога
з предмету аскетизму,
або « як любить людей раком на зупинках
а в автобусах їх ненавидіти»
і ось він виходить з в’язниці цепляє якусь кралю,
знову іде в фаст-фуд попоїсти
життя налагоджується після тюремних душів,
де йожик голу дупу фарширує колючим дротом
кричить «Де мої яблука, *ука, де мої яблука?»,
на що зайчик у відповідь тільки показує американську
посмішку,
життя налагоджується в кишені 300 баксів можна і
повій зняти і футбол подивитись у якомусь засраному пабі
можна і газету почитати,
можна і маніфестантом стати
можна голосувати за Єдину Росію,
можна і в Нато попхатись
але до чого тут політика взагалі?
Коли ти маєш 300 баксів ти на рівні божка
А коли ти маєш дірку в трусах
і туди лізуть скажені араби це до біди
бути великому переполоху і дощу
синоптики *уки,міліціонери *андони
бідони з водою, термоядерні *льондри
і баночка кока-коли
це все на сьогодні
*лядь хепі-енд.