Нас було п’ятеро, на всіх своя чашка, тарілка і вилка
варені макарони «Тая», на фото спільна силка,
якщо сніг розтане, то завтра можна зустрітися..
ти сьогодні гарна, а я чекаю стрітення.
нас було п’ятеро, хтось звичайно був лишнім,
говорив не по темі, випив багато,
сидіти напроти тебе і вважати це справжнім святом.
ти такий чемний і мене вивертає від думки,
що вчора ми спали разом, а сьогодні ми вороги.
нас було п’ятеро, ми явно були тут лишніми..
і, якщо ми давно на ти, то давай перейдемо до ліжка,
щоб чужими зранку піти...