Між цінностей людського існування
Найважливішим, безперечно, є
Прозоре й чисте, райдужне кохання,
Без зрад і втрати,
Де кожне питання знаходить відповідь.
Нема розчарування, нема розлуки,
І завжди бажання найкращого,
Що тільки може бути -
Так міцно обійнятись і заснути...
Прокинутись і подивитись в очі,
І бачиш все в них,
Бо такі глибокі!
І такі щирі,
Добрі і щасливі,
А зливи сльоз і крики галасливі,
Змінились радістю простого існування,
Ти відчуавєш -
Дійсно це Кохання!!!
І в жилах стрімко закипає кров.
Нехай у світі править всім любов!