Дрібниці життя
Заклопочуть, закрутять.
А поглянеш, придивишся:
Скоро весна!
Вже скоро цвістимуть
Яблуні, вишні,
Вже скоро співатимуть
Птахи пісні…
А дрібниці життя
Заклопочуть, закрутять.
А поглянеш, придивишся:
Літо вже йде!
Уже червоніють
Черешні і вишні,
Лунають навколо пташині пісні…
Та дрібниці життя
Заклопочуть, закрутять.
А поглянеш, придивишся:
Осінь навколо!
Жовтіють навколо
І яблуні, й вишні.
Уже відлунали
Пташині пісні…
Та дрібниці життя
Заклопочуть, закрутять.
А поглянеш, придивишся:
Йде вже зима!
І згадаєш – заплачеш–
Було
і нема.
Було!
І нема.
І квітень,
І червень,
Пісні,
І життя…
Дрібниці життя
Уже не клопочуть,
Не крутять уже!
Було
і нема.
Навколо зима…