Ти просто є... Це все про що я мрію:
із тисячі сердець знайти твоє.
У твоїм погляді мої вуста німіють
та серце б'ється, наче не моє.
Ти просто тут.... це все чого чекаю.
Не треба весен, літ і довгих зим.
В твоїй присутності я часу лік втрачаю
і все складне умить стає простим.
Ти просто будь....це все, про що молюся,
у долі прошу шлях твій зберегти.
В твоїх долонях я нічого не боюся,
я просто буду, якщо будеш в світі Ти...
Присвячую свому коханому чоловіку....