26.07.2007р.
У хАосі днів і буденності,
У вирії вічного руху
З тобою злились ми в єдності
Думок, почуттів і духу.
Ми поруч, коли ми мріємо.
Ми разом в нещасті та скрутах.
Окремо ми жити не вміємо.
Прощання - для серця отрута.
Ти - мій, я - твоя. Ми знаємо,
Що в пастці один у Одного.
Одну на двох долю маємо,
І шансів звільнитись жодного.
Униз до глибин чи на сходження -
В нас стежка з тобою єдина.
Вітаю зі святом народження,
Кохана моя Людина!