Я ЇЇ ПОКОХАВ
ЗА ЩО ТИ ЇЇ ПОКОХАВ?
За її чистоту. Вона була настільки справжньою, що я не боявся отруїтися нею.
За її синь і глибину озер-очей.
За її високо підняту голову незважаючи на палки, які життя вставляло в колеса.
За її яскравість і неповторність. Такою різнобічною і багатогранною може бути тільки Вона.
За її жовтогарячу спідницю і насичено блакитну блузку.
За її мелодійний спів. Такими голосами і переливами могла хизуватися тільки Вона.
За її привітність до сусідів: поляків, росіян, білорусів, румунів.
За її робочі руки. Коли вона готувала їсти сусідки божеволіли від запаху і смаку.
І мені було абсолютно все одно, що в середині у неї відбувалися революції свідомості, мені чхати було на всі її проблеми…
Її звали Україна=)