сьогодні холодніше ніж зазвичай
заходь в мене тепло, звари собі чай.
посидим, згадаєм, поплачемо вдох.
В мене ангели, у тебе - Бог.
сидимо і ламає пальці об стіл
грієм руки, від подиху двох тіл
кожен з нас хотів бо сказати
але треба іти, треба далі грати
і так кожне літо, осінь і зиму
чекаю тебе і в тумані від диму
з*являєшся ти і цілуєш у руки
холодні, просохші, обвітрені губи.
сьогодні холодніше ніж зазвичай
заходь в мене добре, звари собі чай.
посидим, згадаєм, поплачемо вдвох.
в мене Ангели, а тебе - Бог
нагрілись, втомились, вже час бо іти
мені сниться небо, ромашки і ти.
чекаю тебе в тім тумані від диму
і так кожне літо, осінь та зиму.