Я сьогодні розлив вісім банок пива
на твоє брудне обличчя,
Я сьогодні розсік собі лікті
об твої дурні коліна.
Я сьогодні
Я сьогодні
забагато випив
і спиртне тепер
в мене замість лімфи і крові
Я сьогодні гуляв із shльондрами
Я сьогодні із ними кохався
Лунали вибухи
Усюди пахло бензином
і гниллю.
Я сьогодні я сьогодні
приходив до тебе
у гості.
В повітрі
молитви
твої
І ти промовляла
«Допоки
ти десь зависав
я молилась
і кричала,
бо мене розіп’яли.