В душі моїй цвіте весна ,
Волошками розквітло літо ,
Любов прийшла і манять буйним цвітом квіти ,
Легеньким вітерцем злітає в небеса душа ,
Здіймається на крилах лебединих в небесну далечінь
І кличе поглядом закоханим тебе у вічності політ
Ідуть роки , проходить безліч літ
В душі живе весна твого кохання ,
Сьогодні мій ти до останнього зітхання …
Лише пройдуть роки , спливе бажання
Любов твоя приречена на дні розлук та довгого чекання ,
Солодких серця мук та гіркого страждання…
Що принесе вона тобі -
Лише приємних спогадів хвилинну насолоду
І ти забудеш про її небесну вроду .