доки ти робитимеш припущення
про можливо і неможливо
вистріл -старт!- нам всі мрії відпущено
дослухайсь!- це для тебе важливо...
я- фрегат. мої мрії оСУШені
( мені мрії про сушу властиві)
на відміну від тебе теперішньої
попередня всміхалась частіше
я могла з нею келих за келишком
суттю слова обтяжувать тишу...
за туманом- магічні селища.
я тобі там листа залишу
напишу тобі як ведеться
мені цими жовтневими днями
про абзаци і гострі скельця
і про найближчі плани:
претензійно розстебнуті гудзики
і вузли на думках місцями
кину слухати інді-музику
почну дослухатись до мами...
цей жовтень - бодлер
він на лапах заходить у мозок
за вуаллю квіткових сфер -
всі розклади й схеми - проза
ми занадто вразливі
сядь так
щоб я бачила передпліччя
скоро зливи
згадай літак...
ось тобі дещо ліричне