Навіщо тобі всі ці історії
про те, як хтось рятує світ,
навіщо тобі всі ці люди,
котрі тільки вміють,
що й слухати,
навіщо тобі купувати клубки,
якщо з них тобі ніхто
не зів’яже рукавиць,
навіщо тобі бути зайнятим
чимось у цьому світі,
пий пиво,
*рочи на ліжку
під арійське порно,
не віддавай нічого корисного
і не відбирай у когось чогось важливого,
списуй папір
нікому не потрібними
віршами
допоки чорнило
не засмердиться,
а руки не потріскають
і не випустять солі
ти ж вмієш конструювати
метафори,
ти ж вмієш створювати свій
світ,
в якому присутні абсолютно інші закони,
інші книги,
інші поети,
інші письменники,
інші фінансові директори,
інші арт-технологи,
інші наркомани,
інші наркодилери,
інші повії,
інші банкіри,
інші люди
зовсім іншого типу.
Тоді навіщо тобі перебувати у цьому світі,
Тоді навіщо все це в тобі
і все що в тебе є
це порожні вени
надтріснуті
холодильними камерами,
всередині яких забагато
заплідненої риби
Тобі багато хто каже з колишніх
знайомих:
"Сходи до церкви
Помолись, друже,
відчуй в собі бога
і стане зовсім легко"
А ти відповідаєш на англійський
манір I’m feeling nothing,
адже стіни ламаються у того хто вірить
і сподівається
а у тебе хоч із картону
та навпаки тверднуть,
і серце калатає голосно в хворого,
а в тебе - тихіше ялин
і все, що тобі залишається -
очікуватии дива,
але до того часу
ти перетворишся на німий
лічильник хвилин.
ID:
374774
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 01.11.2012 16:13:10
© дата внесення змiн: 01.11.2012 16:13:10
автор: ImmortalPsycho
Вкажіть причину вашої скарги
|